Un puști de 16 ani a luat mașina părinților și a făcut o năzdrăvănie de care a aflat o țară întreagă

Autor: ProMotor 10 sept. 2020 Știri auto

Un tânăr de 16 ani din Craiova a provocat un accident în timp ce era urmărit de mai multe mașini de poliție pentru că nu a oprit la semnalele oamenilor legii. El a luat mașina părinților, o Dacia Sandero, și a plecat la plimbare cu alți doi prieteni, și ei minori.

Ulterior, șoferul a fost identificat ca fiind un tânăr de 16 ani din Craiova, iar în mașină au mai fost găsiți alţi doi minori, de 15 şi 16 ani din Craiova.

În urma accidentului, au fost înregistrate doar pagube materiale, iar tinerii au fost duși la poliție pentru continuarea cercetărilor. Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis.

Relatarea polițiștilor din Dolj

„Poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Craiova au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism care se deplasa pe strada General Doctor Ion Cernătescu. Întrucât conducătorul acestuia nu a oprit şi a mărit viteza şi direcţia de deplasare, poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, fiind solicitat sprijinul mai multor echipaje de poliţie.

La intersecţia dintre străzile Păltiniş şi Fraţii Goleşti, cel în cauză a pierdut controlul volanului şi a lovit un autoturism care se afla parcat în zona respectivă, fiind apoi imobilizat de poliţişti. Astfel, conducătorul a fost identificat în persoana unui minor de 16 ani, din Craiova, iar în autoturism au mai fost identificaţi alţi 2 minori de 15 şi 16 ani, ambii din Craiova”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj pentru Adevarul.ro.

Dragoş Turcu, şoferul de 16 ani, le-a povestit poliţiştilor că a vrut să facă o plimbare cu prietenii şi a luat cheile de la mașina părinţilor fără ca aceştia să ştie. Dragoş Turcu este elev în clasa a X-a la Liceul Gheorghe.

Clipul video cu momentul accidentului poate fi urmărit pe grupul INFO TRAFIC CRAIOVA ȘI DOLJ

Intră în Galeria Foto

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: INFO TRAFIC CRAIOVA ȘI DOLJ / Facebook



Comentarii
Inchide