Un Rolls-Royce rezistent ca un tanc. Este impenetrabil pentru majoritatea tipurilor de arme – FOTO

Autor: ProMotor 11 dec. 2019 Știri auto

Există puține vehicule care oferă protecție împotriva gloanțelor, însă acest Rolls-Royce Phantom este impenetrabil pentru majoritatea tipurilor de arme.

Firma germană Klassen a modificat acest Rolls-Royce pentru a putea transporta oameni care au nevoie de protecție suplimentara. Are 105 de cm lungime în plus între osii, oferindu-i un volum interior foarte mare. Deasupra mașinii a fost pusă sticlă blindată pentru trapa panoramică.

Acest Rolls-Royce Phantom personalizat are un nivel de protecție balistică de nivel 9 (B7), ceea ce înseamnă că îi va proteja pe ocupanți împotriva oricăror focuri de armă, precum și de explozii mici.

Interiorul acestui Rolls-Royce Phantom reconstruit de Klassen are pereți despărțitori, un sistem de sunet Bang & Olufsen premium, iluminare cu LED-uri și un centru multimedia iMac încorporat, cu redare WiFi și DVD. De asemenea, materialele și finisajele sunt de top.

Klassen a păstrat aceeași 563 cai putere pe Rolls-Royce i-a pus din fabrică, astfel că motorul V12 cu două turbocompresoare a fost lăsat neatins. Chia și după modificări mașina atinge 0-100 de km/h în 5 secunde, în ciuda greutății sale de aproape trei tone.

Prețul mașinii începe de la 3 milioane de euro, iar cei de la Klassen menționează că este nevoie de aproximativ șase luni pentru a onora o comandă.

FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: carbuzz.com



Comentarii
Inchide