Un român a speriat poliția franceză! A condus 15 kilometri pe contrasens o mașină furată, în care ascunsese droguri

Autor: Elena Luchian 17 ian. 2020 Știri auto
Un român a speriat poliția franceză! A condus 15 kilometri pe contrasens o mașină furată, în care ascunsese droguri

Un român a speriat poliția franceză! A condus 15 kilometri pe contrasens. Acesta le-a spus oamenilor legii că ceilalți erau cei care se deplasau în direcția greșită. Mașina pe care o conducea era furată.

Un șofer român, rezident al orașului Nantes, a condus 15 kilometri pe contrasens, scrie La Nouvelle Republique. Pentru această abatere, bărbatul în vârstă de 40 de ani a fost amendat cu 100 de euro. Dar nu a fost singura faptă pentru care a ajuns în custodia autorităților.

Românul conducea o mașină furată, un Renault, cu care a și fost implicat într-un accident în noaptea de 12 spre 13 ianuarie. Acesta a fost la un pas de a se ciocni cu un camion, dar a reușit să evite impactul, pierzând ulterior controlul vehiculului.

Și alte nereguli la bordul mașinii conduse de șoferul român pe contrasens

Mai mult, polițiștii au găsit cocaină la bordul mașinii furate, iar șoferul nu deținea un permis valid. Fiul său în vârstă de de 14 ani călătorea alături de el.

Șoferul a avut o explicație pentru fiecare dintre faptele penale comise: le-a explicat polițiștilor că mașina nu era furată, ci împrumutată de la un prieten pe care îl cunoaște de doi ani și al cărui nume nu și-l mai amintește. Acesta a spus că drogurile erau un cadou pentru un alt prieten și că el se deplasa în direcția corectă, în timp ce toți ceilalți mergeau pe contrasens.

Mai mult, conducătorul auto care a înșirat infracțiuni pe șosea a fost surprins de radar de trei ori în timpul încercării de a fugi. El a parcurs distanța dintre Nantes și Bressuire, în doar 23 de minute, de data aceasta în direcția corectă, deși un șofer care se deplasează cu viteză regulamentară, ar parcurge-o în 45 de minute.

Pe 15 ianuarie, șoferul român și-a primit sentința: acesta a fost condamnat la doi ani de închisoare, o decizie pe care românul intenționează să o conteste.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide