Un român şi-a cumpărat o maşina de lux din Anglia. Ce surpriză a avut la graniţă – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vişan acum 3 ani Știri

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Calafa au prins un român care s-a prezentat la controlul de frontieră conducând un autoturism marca Audi Q3, ce figura ca fiind căutat de autorităţile din Marea Britanie.

În data de 22.05.2019 s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră un cetăţean român în vârstă de 29 de ani, la volanul unui autoturism marca Audi Q3, fabricat în anul 2012.

Poliţiştii de frontieră au constatat că acesta figurează ca „bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie.

Faţă de cele constatate, bărbatul a declarat că a cumpărat autoturismul de la un cetăţean român şi nu cunoştea faptul că acesta se află în atenţia autorităţilor.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul în valoare de 60.000 lei a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Dolj, până la finalizarea cercetărilor.

 Marius Vişan
Marius Vişan
Marius Vişan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2009, când a început cursurile Facultăţii de Jurnalism. Contactul cu maşinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obţinerea permisului auto, iar pasiunea a culminat în anul ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide