Site-ul dedicat viitorilor șoferi ce oferă chestionare auto gratuite. Are peste 1.000 de întrebări de la examenele DRPCIV

Autor: Marius Vișan 09 mai 2022 Știri auto

Trei tineri orădeni, un inginer IT, un jurist și un economist, au creat Codrutier.ro, un site care se adresează viitorilor șoferi și nu numai.

Aceștia vor găsit aici chestionare auto online, gratuite, prezentate într-un mod prietenos, pentru toate categoriile de permis, inclusiv pentru redobândirea carnetului suspendat. Platforma se adresează și șoferilor, amatori sau profesioniști, prin diferite servicii online, informează G4media.ro.

Site-ul conține peste 1.000 de chestionare auto de la examenele DRPCIV

Site-ul este organizat pe domenii: chestionare, cod rutier, indicatoare rutiere, RCA online, alerte. Pe lângă acestea există și un modul de gestionare parc auto persoane fizice și juridice. Chestionarele sunt structurate pe categorii precum: Mod de învățare, Simulare examen și Teste cu întrebări dificile. Răspunsurile sunt contorizate, dând posibilitatea reluării întrebărilor greșite, dar și explicării lor.

De pe această pagină se mai poate obține online orice asigurare – RCA, CASCO, de călătorie în afara țării, inclusiv de imobile. Doar pentru CASCO, cel interesat va fi contactat de un operator, dar, în rest, celelalte se pot obține fără niciun contact, fără niciun telefon, direct pe site.

Portalul oferă acces de pe mai multe device-uri, peste 1.000 de întrebări de la examenele DRPCIV și explicații pentru ele, urmărirea progresului și evidențierea greșelilor pe toate dispozitivele și 12 teste cu cele mai dificile întrebări selectate de profesioniști.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide