Un șofer a fost prins de radar în timp ce circula cu 208 km/h pe o porțiune de drum unde limita era de 70

Autor: Marius Vișan acum 2 ani Știri auto
Un șofer a fost prins de radar în timp ce circula cu 208 km/h pe o porțiune de drum unde limita era de 70

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Gorj au oprit joi în trafic, un tânăr, de 29 de ani, din orașul Rovinari. El  a fost înregistrat cu aparatul radar, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 66 Vârț, cu o viteză de 208 km/h, unde limita maximă de viteză este de 70 km/h.

Polițiștii au luat măsura suspendării dreptului de a conduce, al acestuia, pe o perioadă de trei luni și i-au aplicat o sancțiune contravențională de 1.305 lei, conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Se anunță un weekend plin pentru polițiști: 313 aparate radar

Aproape 30.000 de cadre MAI şi polițiști locali acționează zilnic în perioada minivacanței de 1 iunie, Ziua Copilului, potrivit unui comunicat transmis, vineri, de Ministerul Afacerilor Interne.

În perioada 28.05 – 01.06.2020, aproximativ 28.000 de polițiști, jandarmi, pompieri şi polițişti de frontieră, sprijiniți de lucrători de la alte structuri operative şi de peste 2.000 de polițiști locali, vor acționa zilnic pentru protejarea și sprijinirea cetățenilor. Una dintre prioritățile angajaților MAI aflați în teren este respectarea măsurilor dispuse pentru protejarea sănătății cetățenilor”, anunță MAI.

În cadrul dispozitivelor de ordine și siguranță publică, vor acționa în medie, în fiecare zi, aproximativ 12.000 de polițiști, cu 4.843 mijloace de intervenție.

Pentru siguranța traficului, pe cele mai importante artere rutiere din țară, sunt amplasate 313 aparate radar, iar echipajele de la sol vor beneficia de sprijin aerian din partea aeronavelor Inspectoratului General de Aviație.

Având în vedere că, începând cu data de 1 iunie, vor fi reluate transporturile rutiere și feroviare internaționale de persoane prin servicii regulate, vor fi dispuse măsuri pentru folosirea la maxim a infrastructurii punctelor de trecere a frontierei, informează Mediafax.Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide