Un șofer a fost tras pe dreapta. Câte nereguli au depistat polițiștii?

Autor: ProMotor 05 feb. 2021 Știri auto

La data de 04 februarie, polițiștii Biroului Rutier Pașcani au depistat un bărbat din municipiul Iaşi, care conducea un autoturism în localitatea Boureni. În urma controlului interiorului autovehiculului au fost găsite 54.000 de țigarete, susceptibile a proveni din contrabandă.

De asemenea, bărbatul de 47 ani a prezentat pentru control un permis de conducere, existând suspiciuni că este fals. Asupra bărbatului au fost găsite mai multe sume de bani. 35.850 lei și 2.500 euro, care au fost ridicați în vederea continuării cercetărilor.

Polițiștii bănuiesc că șoferul poseda un permis auto fals

Autovehiculul a fost indisponibilizat, iar cele 54.000 de țigarete au fost ridicate în vederea confiscării. În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, urmând ca la data de 05 februarie a.c., acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pașcani cu propuneri legale.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

Intră în GALERIA FOTO

Un șofer a fost tras pe dreapta. Câte nereguli au depistat oamenii legii

Traficanții de țigări sunt foarte prolifici în zona Moldovei

De cele mai multe ori, aceștia sunt prinși după urmăriri în trafic care pot afecta ceilalți participanți la trafic, sau chiar pietoni.  La sfârșitul lunii ianuarie, un bărbat care transporta cu un autoturism peste 12.000 de pachete de țigări de contrabandă a fost prins de polițiștii din Bacău. Bărbatul nu a oprit la semnalul polițiștilor rutieri, a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un stâlp, el fugind apoi pe un deal, unde a fost găsit.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Politia Româna



Comentarii
Inchide