Un şofer a plătit o oră de parcare, s-a întors la maşină în 40 de minute dar tot şi-a luat amendă – FOTO

Autor: Marius Vişan acum 1 an Știri

Un om de afaceri britanic s-a ales cu o amendă de parcare de 50 de lire sterline, deoarece Lamborghini-ul său nu s-a încadrat complet într-un loc de parcare marcat pe marginea drumului.

Gary Digva de 37 de ani îşi parcase Lamborghiniul galben într-un loc din centrul oraşului Nottingham, în timp ce vizita o sală de fitness din apropiere.

În ciuda faptului că a plătit o oră şi s-a întors la maşină în 40 de minute, ofiţerii de poliţie i-au dat amendă pentru că nu s-a încadrat cum trebuie în locul de parcare. Fotografiile arată supercarul aşezat la mică distanţă de bordură.

Gary a spus: „Parchez în acel loc de patru ori pe săptămână pentru a merge la sala de sport şi toate maşinile mele nu se potrivesc perfect în spaţiul de parcare, deoarece sunt prea înguste marcajele. În zonă nu există indicatoare care să arate că întreaga maşină trebuie să se încadreze perfect în acel spaţiu.”

Potrivit consiliului local din oraş, amenda poate fi redusă la 25 de lire sterline dacă este plătită în termen de 14 zile de la emitere, dar Gary spune că refuză să plătească amenda şi intenţionează să facă apel la decizia consiliului local.

 Comentarii
Inchide