Un şofer a trecut la un pas de moarte după ce a intrat cu maşina într-un camion care transporta buşteni

Autor: Cristian Agatie 22 oct. 2019 Știri auto

Bărbatul aflat la volanul maşinii a suferit doar răni minore, a declarat pentru CNN şeful departamentului de pompieri din Whitfield County.

Şoferul tocmai se aplecase ca să ridice ceva de pe podeaua maşinii, moment în care a intrat în camionul plin de lemne. Pompierii au fost nevoiţi să taie 30-40 de buşteni înainte de a putea deschide maşina pentru a-l salva pe şofer. După acest pas, operaţiunea a fost finalizată în 10-15 minute.

Faptul că şoferul s-a aplecat să ridice ceva de pe podeaua maşinii a fost ghinionul, dar şi norocul şoferului. În urma impactului cu maşina din faţă, buştenii au străpuns habitaclul maşinii de la parbriz până la hayon, dar cel de la volan a nimerit într-un gol dintre buşteni, suferind doar răni minore.

„Părea că acel gol a fost creat special pentru capul lui”, s-a exprimat şeful departamentului de pompieri din Whitfield County. Imaginile postate pe Facebook de pompierii din Whitfield nu dau prea multe şanse de supravieţuire oricui ar fi fost în maşină, dar se pare că şoferul, care călătorea singur, a avut un noroc fenomenal.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult
Pro Motor

Comentarii
Inchide