Un şofer amendat pentru că vorbea la telefon a dat o replică genială

Un şofer amendat pentru că vorbea la telefon a dat o replică genială

Autor: Marius Vişan acum 1 an Știri

255 de şoferi din Bucureşti au fost amendaţi, în prima săptămână în care nu au avut voie să mai folosească telefoanele mobile la volan. În cadrul unui filtru organizat de poliţie jurnaliştii de la Digi24 au asistat la amendarea unor şoferi care foloseau telefoanele la volan, altfel de cum prevede legea.

Majoritatea celor traşi pe dreapta au fost nemulţumiţi că li se întâmplă lor asta, iar unul dintre şoferi a reuşit să sintetizeze un concept pe care românii îl au foarte bine intipărit în conştiinţă: „să moară şi capra vecinului”.

Dialogul dintre poliţist şi şofer

V-am oprit pentru că aţi folosit telefonul mobil, ceea ce nu este în regulă, pentru că vă distrage atenţia de la condus. E greşeala mea şi mi-o asum. Dacă am greşit, îmi pare rău. Oricum, dacă acuma mai opreşte 3-4 maşini toţi sunt la fel ca mine.

Oamenii legii le recomandă şoferilor să folosească telefonul la volan doar atunci când sunt opriţi la semafor, când maşina este staţionată, sau alternativele prevăzute de lege cum ar fi dispozitivele de tip ”mâini libere”.

 Comentarii
Inchide