Un șofer beat a adormit la volan, blocând o intersecție din Galați

Autor: George Cristea 28 apr. 2021 Știri auto

Situație incredibilă la Galați, unde un șofer beat a adormit la volan, blocând o intersecție din oraș timp de trei ore. Incidentul s-a produs în apropierea Drumului de centură al oraşului Galaţi.

Intră în Galeria FOTO

Maşina în care se afla bărbatul a stat nemişcată în apropierea intersecţiei ore întregi şi a încurcat circulaţia, în
special pe cea a autobuzelor. Un alt şofer i-a anunţat pe poliţişti şi la faţa locului a sosit un echipaj al Poliţiei Locale.  Poliţiştii locali l-au împiedicat pe bărbat să plece de la faţa locului.

Ulterior, acolo au ajuns şi poliţiştii de la cea mai apropiată secţie a Poliţiei Naţionale. Împreună cu tatăl bărbatului, chemat şi el la faţa locului, poliţiştii au reuşit să-l scoată pe bărbat din maşină. Bărbatul a fost încătuşat deoarece era recalcitrant.

Șofer beat adormit la volan în Galați. A fost trezit de polițiști

Şoferul care a adormit la volan are 39 de ani. Deoarece a provocat scandal, acesta a fost amendat de poliţişti.

„A fost imobilizat pentru că devenise agitat. Este vorba despre un bărbat în varsta de 39 ani din localitatea Smârdan, judeţul Galaţi. Nu s-a putut stabili dacă a condus în stare de ebrietate, nefiind constatată săvârşirea infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolui, întrucât martorii oculari, printre care şi şoferii de autobuz au declarat faptul că acel autoturism se afla în acel loc de la primele ore ale dimineţii. Barbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în baza Legii 61/1991, s-a luat legătura cu membrii familiei sale, care au venit la faţa locului şi l-au luat acasă ”, au explicat reprezentanţii IPJ Galaţi.

Fără doar și poate, este ceva în aerul din Galați. O situație foarte asemănătoare i-a uimit pe polițiști în urmă cu jumătate de an. În acest caz, șoferul beat a adormit chiar în timp ce discuta cu polițiștii care-l opriseră.

„În timpul efectuării controlului, acesta a adormit la volan, iar în urma testării alcoolscopice a rezultat valoarea de 1,51 mg/l alcool pur în aerul expirat”, declara atunci comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide