Un șofer circula cu 185 de km/h și a lovit o mașină de poliție. Unde s-a întâmplat

Autor: Daniel Samoilă 10 ian. 2022 Știri auto
Un șofer circula cu 185 de km/h și a lovit o mașină de poliție. Unde s-a întâmplat

Un șofer rula cu 185 de km/h și a lovit o mașină de poliție, oamenii legii fiind răniți. Incidentul s-a petrecut în data de 7 ianuarie, pe Drumul Național 17C.

Concret, accidentul a avut loc în pe DN 17C când un șofer din Năsăud a lovit o mașină a poliției dotată cu radar, care circula din sens opus. Șoferul de 27 de ani circula cu 185 de km/h. Cei doi polițiști implicați în accident au fost răniți.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean din Bistrița-Năsăud anunța că accidentul s-a petrecut între localitățile Salva și Năsăud.

Un șofer circula cu viteză excesivă și a lovit mașina poliției

Potrivit G4Media.ro, se pare că șoferul în vârstă de 27 de ani a frânat brusc în momentul în care polițiștii au pornit girofarul ca să îl urmărească. Tânărul a pierdut controlul mașinii și a lovit autospeciala poliției.

Șoferii implicați în accident au fost testați cu aparatul alcootest, dar rezultatele au fost negative.

Pe numele conducătorului auto de 27 de ani a fost întocmit un dosar penal și urmează să se stabilească cauza și modalitatea producerii accidentului rutier.

„În această seară, pe Drumul Naţional 17C a fost semnalată producerea unui accident rutier. Din primele date, un autoturism condus de un tânăr de 27 de ani din Năsăud, în timp ce se deplasa prin localitatea Salva înspre Năsăud, a intrat în coliziune cu o autospecială a poliţiei rutiere din cadrul Poliţiei oraşului Năsăud, care se deplasa din sens opus.

În urma impactului, doi poliţişti, de 46 şi 28 de ani, din autospecială au fost răniţi, fără însă a se impune transportul acestora la spital”, a transmis IPJ Bistrița Năsăud.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: promotor



Comentarii
Inchide