Un șofer de 18 ani a provocat un accident devastator la Sibiu

Autor: ProMotor 02 aug. 2020 Știri auto

Cinci persoane au fost rănite sâmbătă, 1 august, în urma unui accident în care au fost implicate trei maşini. Accidentul a avut loc pe drumul dintre Şura Mică şi Ocna Sibiului.

ISU Sibiu a intervenit de urgență cu două autospeciale SMURD, o autospecială de transport victime multiple, o autospecială de stingere cu apă și spumă și o autospecială de descarcerare. Din primele informații accidentul s-a produs între trei autoturisme.

Mașina a derapat şi a intrat pe contrasens

Potrivit primelor informații, un şofer de 18 ani a pătruns pe acostamentul drumului, a derapat şi a pătruns pe contrasens unde a intrat în alte două maşini.

Între cei cinci răniți se află şi un copil de şapte ani. În starea cea mai gravă este o femeie de 32 de ani, care este în comă.

„SAJ Sibiu trimite de urgenţă un echipaj de tip C la un accident rutier produs intre localităţile Ocna şi Şura Mică. Sunt implicate trei autoturisme şi din primele informaţii cinci persoane. O persoană de sex feminin a fost încarcerată. La locul accidentului se deplasează şi forţe ISU. Persoana de sex feminin de aproximativ 32 ani este asistată de echipajul SAJ, se află în stare comatoasă, a fost intubată şi prezintă traumatism cranian, comă, multiple fracturi contuzii şi escoriaţii”, au anunţat cei de la Ambulanţa Sibiu pentru stirileprotv.ro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide