Un şofer de BMW a dat peste cap radarele. Recordul de viteză de pe DN 2 E 85

Autor: Marius Vișan 25 iul. 2017 Știri auto
Un şofer de BMW a dat peste cap radarele. Recordul de viteză de pe DN 2 E 85

Un tânăr din Râmnicu Sărat a fost prins de radar în timp ce conducea cu 204 kilometri la oră, el rămânând fără permis şi fiind amendat contravenţional.

Conform poliţiştilor, şoferul, pe numele său Doiniţa Mihalache, de 27 de ani, din Râmnicu Sărat, a fost prins de radar în afara localităţii Racoviţeni, în timp ce mergea cu 204 Km/h. Tânărul se afla la volanul unui BMW. El a fost amendat şi a rămas fără permis de conducere pentru 90 de zile. 

Aceasta este cea mai mare viteza a fost inregistrata de un aparat radar ce actiona pe DN 2 E 85

În cadrul acţiunii, aparatele radar care au acţionat pe principalele artere de circulaţie au înregistrat peste 240 de autovehicule ce au depăşit regimul legal de viteză, iar în 18 situaţii s-a impus reţinerea permisului de conducere. 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide