Un șofer de Tesla a rămas cu volanul în mână. Acesta s-a desprins la doar o săptămână după ce a cumpărat mașina

Autor: Ionuț Vîlciu 31 ian. 2023 Știri auto

Unui șofer de Tesla i s-a desprins volanul în timp ce se afla la volan. Mașina era nouă, fiind cumpărată cu o săptămână înainte de eveniment.

Tesla nu are o reputație prea bună când vine vorba de calitatea construcției vehiculelor sale. Oamenii se plângându spații mari între panourile de caroserie, erori de vopsea și panouri de plastic care fac zgomote în interior. Deși producătorul american a făcut progrese în acest sens în ultimii ani, această ultimă problemă raportată, care a apărut ieri pe Twitter, dă o imagine înfricoșătoare, mai ales că nu este prima dată când se întâmplă, scrie InsideEVs.

Un șofer de Tesla a rămas fără direcție în timp ce conducea mașina

Utilizatorul de Twitter @preneh24 a făcut o postare în care arată că volanul noului său Tesla Model Y s-a desprins în timp ce conducea cu familia sa pe autostradă, adăugând imagini și videoclipuri ale piesei atârnate în timp ce aștepta ca o remorcă să apară și să-l salveze. În tweet-ul său inițial, el notează că familia sa a fost încântată să primească modelul Y pe 24 ianuarie, iar pe 30 ianuarie volanul a căzut. Din fericire, în spatele lui nu se aflau mașini și a putut să se oprească în siguranță.

În 2020, un proprietar de Tesla Model 3 care și-a condus mașina aproximativ 550 de kilometri de la livrare s-a trezit în aceeași situație, volanul mașinii căzând în timp ce conducea pe aleea casei sale. Tesla a ridicat mașina și a returnat-o a doua zi cu volanul atașat corespunzător, confirmând că mașinii în cauză îi lipsea șurubul care fixează volanul de coloana de direcție.

În ultimul său tweet, @preneh24 spune că și-a pierdut încrederea în Tesla și dorește o rambursare completă a mașinii. Ținând cont de situație, proprietarul mașinii are dreptul să fie revoltat, dat fiind faptul că a rămas fără direcție în timp ce conducea mașina, fiind un real pericol.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: @preneh24 Twitter


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide