Un șofer din București nu a vrut să oprească la un control în trafic și a provocat un accident după ce a fost urmărit prin oraș

Autor: ProMotor 13 feb. 2023 Știri auto

Un şofer care nu a oprit la un filtru organizat de Brigada Poliției Rutiere a Capitalei, în noaptea de duminică spre luni, a intrat în coliziune cu autospeciala oamenilor legii în timp ce încerca să scape.

Ulterior, şoferul, în vârstă de 31 de ani, a fost depistat pozitiv în urma testării cu aparatul Drugtest şi cu o alcoolemie de 0,41 mg/l.

Șofer depistat cu alcoolemie

„Din accident a rezultat rănirea conducătorului autospecialei şi pasagerului din autospeciala de poliţie, precum şi a pasagerului din autovehiculul urmărit”, informează Biroul de presă al Brigăzii Rutiere, citat de agerpres.ro.

Potrivit sursei citate, la data de 12 februarie, în jurul orei 23,45, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza Sectorului 3, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui conducător de autovehicul care circula pe Bulevardul Camil Ressu.

Conducătorul autovehiculului nu s-a conformat semnalului şi a încercat să se sustragă, continuându-şi deplasarea.

Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, solicitând, totodată, prin intermediul staţiei emisie-recepţie, sprijin colegilor aflaţi în proximitatea zonei.

În momentul în care a ajuns pe Şoseaua Colentina, la intersecţia cu Strada Cremenita, maşina urmărită a intrat în coliziune cu autospeciala de poliţie.

Conducătorul autovehiculului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,41 mg/l, precum şi cu aparatul Drugtest, care a relevat prezenţa unei substanţe interzise în organism.

În acest context, conducătorul autovehiculului a fost condus la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice.

Cercetările sunt continuate de către Brigada Rutieră, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în a avut loc evenimentul şi pentru luarea măsurilor legale.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Poliția Română



Comentarii
Inchide