Un şofer distruge un Ferrari de peste 200.000 de euro în timp ce face o manevră prostească – VIDEO

Autor: Marius Vișan 10 oct. 2019 Știri auto
Un şofer distruge un Ferrari de peste 200.000 de euro în timp ce face o manevră prostească – VIDEO

Şoferul unui Ferrari a fost filmat în timp ce îşi distruge maşina de 200.000 de lire sterline (aproximativ 222.000 de euro).

Filmările arată un Ferrari F458 Spider roşu care încearcă să se înscrie pe o autostradă, însă la un moment dat pierde controlul volanului şi intră în protecţia de metal aflată pe marginea soselei.

Probabil că umezeala de pe şosea a făcut ca maşina să piardă aderenţa în momentul în care şoferul a apăsat pedala de acceleraţie până la podea.

VIDEO

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide