Un șofer drogat și fără permis a doborât un semafor în Drobeta-Turnu Severin – VIDEO

Autor: Robert Pindic 05 iun. 2023 Știri auto

Un șofer a doborât un semafor electric după ce a pierdut controlul vehiculului în care se afla. Accidentul din Drobeta-Turnu Severin a fost surprins pe camerele de supraveghere.

Un conducător auto a pierdut controlul mașinii sale în timp ce circula cu viteză, doborând în final un stâlp, cu un semafor montat pe el. Accidentul s-a petrecut pe 3 iunie în județul Mehedinți, mai exact în Drobeta-Turnu Severin. Șoferul a fugit însă de la fața locului, urmând a fi prins ziua următoare de către autorități.

Persoana în cauză este un bărbat de 35 de ani, fără permis de conducere și care la momentul întâmplării faptei, era drogat: „În urma cercetărilor efectuate sub coordonarea Prim-procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta-Turnu Severin, de polițiștii Biroului Rutier, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Mehedinți, a fost identificat conducătorul auto, un bărbat de 35 de ani, din Drobeta-Turnu Severin. Totodată, polițiștii au stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar în urma testării cu aparatul Drugtest, a rezultat o valoare pozitivă pentru substanța cocaină.”, transmite IPJ Mehedinți.

Momentul accidentului a fost înregistrat pe camerele de supraveghere

Din imaginile oferite de Actual Mehedinți pe Facebook, putem observa împrejurările accidentului. Mașina în cauză pare să fie marca BMW, circulând cu viteză pe una dintre străzile reședinței de județ. Autoturismul face contact mai apoi cu o suprafață umedă a carosabilului, șoferul scăpând mașina de sub control. În ciuda tentativei acestuia de a redresa automobilul, întâmplarea se sfârșește cu izbirea mașinii într-un semafor din preajmă, doborându-l. Accidentul a fost îndeajuns de grav încât să distrugă autoturismul.

În urma evenimentului șoferul a fugit de la fața locului, lăsând în urma lui semaforul doborât, cât și două victime. Ulterior, conducătorul auto a fost prins și reținut pentru 24 de ore, fiind prezentat Judecătoriei Drobeta-Turnu Severin cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Bărbatul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducere unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia, precizează Actual Mehedinți.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Actual Mehedinți


Robert Pindic
Robert Pindic
Robert Pindic studiază Media Digitală în cadrul Universității „Transilvania” din Brașov, specializare ce i-a deschis orizonturile către jurnalism. Lumea auto i s-a părut fascinantă încă de când s-a urcat întâia oară la volan, iar odată cu obținerea permisului de conducere la 18 ani, ... citește mai mult

Comentarii
Inchide