Un șofer era să dea cu Tesla în lac după ce a încurcat pedalele – FOTO

Autor: Marius Vișan 14 apr. 2022 Știri auto

Șoferul unei Tesla Model 3 a fost la un pas de a intra cu mașina în apă. S-a întâmplat la sfârșitul săptămânii trecute în portul Dana Point din Orange County, California, scrie Carscoops.com.

Departamentul de Poliție din Orange County a postat un mesaj pe rețelele de socializare cum că șoferul acelei Tesla Model 3 a accelerat din greșeală în loc să frâneze atunci când a parcat în port.

Având în vedere puterea și cuplul instantanee oferite de Model 3, șoferul nu a avut timp să își corecteze greșeala, iar mașina a reușit să treacă peste o grămadă de stânci care duceau spre malul apei.

Aceste fotografii arată că autoritățile locale au folosit un lanț pentru a trage Tesla de pe stânci.

Nu au fost furnizate fotografii sau detalii despre daunele suferite de Tesla, dar bănuim că partea din față a fost lovită destul de tare când s-a izbit de stânci.

În plus, este probabil ca mașina electrică să fi fost deteriorată pe dedesubt și nu este de neconceput ca o piatră să fi străpuns partea inferioară și să fi deteriorat bateria. În acest caz, repararea mașinii electrice se va dovedi destul de costisitoare.

Nu este neobișnuit ca șoferii să încurce frâna și accelerația. De fapt, conform datelor Administrației Naționale pentru Siguranța Traficului pe Autostrăzi (National Highway Traffic Safety Administration) confundarea pedalelor mașinii provoacă aproximativ 16.000 de accidente pe an în Statele Unite.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ocsddanapoint / Instagram


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide