Un șofer fără permis, prins de poliție în Craiova în timp ce a intrat într-un gard

Autor: Daniel Samoilă 23 nov. 2021 Știri auto
Un șofer fără permis, prins de poliție în Craiova în timp ce a intrat într-un gard

Urmărire ca-n filme în Craiova. Un șofer fără permis a fost prins de poliție în timp ce s-a oprit cu mașina în gard, moment în care a încercat să scape de oamenii legii sărind într-o curte.

Incidentul s-a petrecut în seara de sâmbătă, 20 noiembrie. Polițiștii Secției 2 Craiova au urmărit un autoturism care a mărit viteza în momentul în care a văzut echipajul de poliție, pe strada Dunării.

După ce l-au prins pe bărbatul în vârstă de 37 de ani, polițiștii au constatat că inculpatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Un bărbat a încercat să scape de polițiști sărind într-o curte

Conform news.ro, bărbatul a refuzat atât testarea cu aparatul alcooltest, cât și recoltarea de probe biologice pentru a stabili alcoolemia.

Din fericire, în urma acestui eveniment nu au fost victime, ci doar pagube materiale.

Bărbatul din Craiova este cercetat acum pentru săvârșirea mai multe infracțiuni: conducerea unui vehicul fără permis şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

“Poliţiştii au pornit în urmărirea autoturismului, cu semnalele acustice şi luminoase ale autospecialei de poliţie în funcţiune, pe mai multe străzi din Craiova.

Urmărirea s-a finalizat la intersecţia străzilor Arnota cu strada Corcova, din Craiova, unde conducătorul auto a pierdut controlul volanului, a intrat cu autoturismul în gardul unui imobil de pe strada Corcova, iar ulterior, pentru a-şi asigura scăparea, a escaladat gardul, fiind depistat însă imediat de poliţişti în curtea imobilului respectiv”, au anunțat cei de la IPJ Dolj.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: stiridiaspora.ro



Comentarii
Inchide