Un șofer s-a trezit cu mașina vandalizată în parcare: „Coboară puțin ca trebuie să o deszăpezești” – FOTO

Autor: ProMotor 29 oct. 2020 Știri auto

O utilizatoare a rețelei de socializare Facebook a postat pe grupul RADAR BOTOSANI OFICIAL (Control trafic) o imagine care ne arată o metodă inedită de răzbunare: un mesaj scris pe făina aruncată pe mașina parcată în fața blocului.

Nu există foarte multe informații despre acest incident, însă, fiind vorba de făină, am putea să bănuim că o mână de femeie a lăsat acel mesaj în care transmite: „Cu plăcere”, urmat de două inimi.

Comentariile nu au întârziat să apară, iar majoritatea dintre ele au fost postate de persoane de sex feminin. Cam toate sugerează că mesajul a fost lăsat de amanta șoferului. „Prin aprilie se băteau de la faină, acum o arunca pe mașini”, comentează o altă utilizatoare a rețelei de socializare.

Șoferul a scăpat destul de ușor

Făină aruncată pe mașină nu este chiar un lucru atât de grav. Alți șoferi din România au pățit-o mult mai grav după ce anumite persoane au găsit de cuviință să se răzbune pe mașina lăsată în parcare. Au existat cazuri când cauciucurile au fost înțepate sau mașina a fost acoperită cu gunoi.

Un caz celebru s-a petrecut anul trecut în SUA. Un tânăr de 20 de ani a folosit cuva plină cu pământ a unui buldozer pentru a acoperi un Cadillac condus de iubita sa. Tânărul şi-a ieşit din fire, s-a urcat la volanul buldozerului şi a descărcat cuva direct pe maşină. Unul din geamurile maşinii era deschis aşa că pământul a intrat şi în interior. Dauna era de aproximativ 1.000 de dolari.

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Facebook / RADAR BOTOSANI OFICIAL (Control trafic)



Comentarii
Inchide