Un șofer și-a dus mașina în service pentru un schimb de ulei și a lăsat camera de bord pornită. Ce au spus mecanicii când au rămas singuri – VIDEO

Autor: Marius Vișan 25 aug. 2020 Știri auto

De obicei, schimbul uleiului este o procedură destul de simplă, însă aceasta s-a transformat într-un mic coșmar pentru un client care și-a dus mașina la un service Northside Honda din San Antonio, SUA.

Într-o postare pe Facebook, Gabriel Rendon a povestit cum și-a dus mașina la dealer pentru un schimb de ulei, acolo însă angajații i-au recomandat să schimbe și lichidul de frână și cel de transmisie, precum și să cumpere o baterie nouă.

Au vrut să-l oblige să cumpere servicii de care nu avea nevoie, deocamdată

Clientul le-a spus că vrea doar schimbarea uleiului și că va readuce mașina în câteva săptămâni pentru restul reviziei. Cu toate acestea, reprezentanța a ignorat dorința clientului și a efectuate și schimburile pentru care acesta nu și-a dat acordul. Drept urmare, ei ar fi cerut 480 de dolari în loc de 30 – 40 dolari pentru un schimb de ulei.

Acest lucru a dus la o mică ceartă care s-a finalizat atunci când mecanicii au fost de acord să reinstaleze bateria veche. Se pare că după acest conflict un angajat al service-ului a păstrat ranchiună, scrie Carscoops.com.

După cum puteți vedea în videoclipul filmat de camera de bord, acest angajat, care a condus mașina lui Rendon înapoi la service, are o discuție rapidă cu un alt coleg al său. În timpul acesteia, unul dintre ei îi adresează injurii clientului și spune că acesta trebuie să fie lăsat să aștepte.

Mecanicii l-au pedepsit cu bună știință

Rendon recunoaște că asta este exact ceea ce s-a întâmplat, deoarece a așteptat aproape o oră ca să-și recupereze mașina. Schimbarea unei baterii durează mult mai puțin, așa că întârzierea îndelungată l-a determinat pe Rendon să verifice camera de bord. Așa a aflat că mecanicii l-au ”pedepsit” cu bună știință, lăsându-l să aștepte mai mult decât trebuia.

La momentul publicării acestui clip service-ul a avut parte de o publicitate extrem de proastă, pentru că subiectul a ajuns viral pe rețelele de socializare din SUA.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Gabriel Rendon / Facebook


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide