Un taximetrist a agresat un client pentru că nu i-a permis să fumeze în maşină

Autor: Marius Vișan acum 4 ani Știri auto
Un taximetrist a agresat un client pentru că nu i-a permis să fumeze în maşină

Un client a fost agresat de un taximetrist, după ce a refuzat să îi permită şoferului să fumeze în maşină. Incidentul a avut loc marţi dimineaţă. Clientul era chiar medicul cardiolog Gabriel Tatu, de la Spitalul Floreasca.

El a postat imaginile pe pagina de Facebook 2035 fără tutun. În fotografii taximetristul este surprins în momentul în care îşi aprinde ţigara, după ce pasagerul coborâse.

Citeşte şi Toyota ”kamikaze” depăşeşte coloana şi face poc. Poliţia declară culpă comună. Cine e de vină – VIDEO

Când a văzut că este fotografiat, acesta l-ar fi lovit pe medic cu portiera din partea dreaptă

În urma incidentului, şoferul, care era angajatul unei firme colaboratoare a Pelicanul Taxi, a fost dat afară, după doar 4 zile de când începuse să lucreze pe taxiurile Pelicanul.

Şeful firmei de taxi implicate, a declarat pentru Digi24 că astfel de incidente nu sunt tolerate şi că a luat măsuri imediat ce a auzit despre acest caz. „Nu stăm la discuţii, a fost dat afară imediat.”

Citeşte şi Numai în România găseşti asemenea şmecheri inconştienţi (video)Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006, când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide