Un taximetrist a fost agresat de un client căruia a vrut să-i facă o cursă cadou – VIDEO

Autor: ProMotor 09 nov. 2020 Știri auto
Un taximetrist a fost agresat de un client căruia a vrut să-i facă o cursă cadou – VIDEO

„Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită” spune o vorbă din popor. Ea se aplică foarte bine unui caz petrecut de curând la Orandea, unde un şofer de taxi a fost bătut de un client, după ce s-a oferit să nu-i ia banii pentru cursa încheiată.

Potrivit unui comunicat transmis luni de Inspectoratul de Jandarmi, agresiunea s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, imediat după miezul nopţii, în cartierul Cantemir. După ce a dus la destinaţie un tânăr de 23 de ani şi pe iubita acestuia, taximetrisul cu pricina a aflat că clienţii nu au bani la ei. Cei doi tineri i-au cerut şoferului să aştepte, că vor reveni cu suma necesară.

Atunci lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată: pentru că se grăbea, taximetristul le-a spus clienţilor că nu e nevoie şi să accepte cursa drept un cadou, ceea ce l-a scos din fire pe tânărul de 23 de ani, scrie ebihoreanul.ro.

Tânărul de 23 de ani a reacționat ciudat când taximetristul l-a lăsat să plece fără să plătească

După cum le-a recunoscut el însuşi jandarmilor mai târziu, acesta s-a simţit jignit şi a lovit cu piciorul portiera maşinii, iar când l-a văzut pe taximetrist că cere ajutor colegilor, prin staţie, i-a aplicat şi acestuia o lovitură în zona feţei, spărgându-i ochelarii.

Sesizaţi de un alt taximetrist, jandarmii l-au găsit pe agresor pe malul Peţei, la scurt timp. Bătăuşul a refuzat să se legitimeze şi a încercat chiar să fugă de oamenii legii, dar jandarmii l-au imobilizat şi l-au dus la sediul Poliţiei, unde i s-au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe.

VIDEO

Drept răsplată pentru cursa efectuată, în loc de bani taximetristul a primit un pumn în față

”Sâmbătă dimineață, în jurul orei 00.30, pe timpul misiunii de patrulare, echipajul de jandarmi a fost oprit în zona Bulevardului Cantemir din municipiul Oradea de către un șofer de taxi, cu rugămintea de a-l urma deoarece un coleg de-al lui are probleme. Ajunși la locul indicat, jandarmii au văzut un bărbat care prezenta urme de sânge în zona feței. După ce s-au asigurat că nu necesită îngrijiri medicale și nu solicită intervenția ambulanței, jandarmii bihoreni au plecat în căutarea agresorului.

La scurt timp, pe malul pârâului Peța a fost identificat un tânăr de 23 de ani, a cărui semnalmente corespundeau cu descrierea făcută de taximetristul agresat.

După ce și-au declinat calitatea, jandarmii au trecut la identificarea acestuia. Având în vedere că acesta a refuzat să se legitimeze, încercând chiar să fugă, jandarmii l-au imobilizat și l-au condus la sediul poliției unde i-au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe.

În urma verificărilor preliminare efectuate, jandarmii au constatat faptul că, neînțelegerea a plecat de la faptul că ajuns la destinație, clientul a motivat că nici el, nici partenera lui nu au bani la ei, dar să aștepte că-i va aduce imediat. Taximetristul a replicat că este în regulă, doar că se grăbește și să accepte cursa drept cadou. În acel moment tânărul a declarant că s-a simțit jignit și a lovit cu piciorul portiera mașinii. În momentul în care acesta a observat că taximetristul cere ajutor colegilor pe stație acesta i-a mai aplicat o lovitură în zona feței, spărgându-i ochelarii și fugind. Încă o data se dovedește că violența nu este cea mai bună cale de rezolvare a neînțelegerilor”, se arată în postarea de Facebook a Jandarmeriei Bihor.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Jandarmeria Bihor / FacebookComentarii
Inchide