Un tren cu maşini Volkswagen a fost blocat de activişti în Germania – VIDEO

Autor: Marius Vișan 14 aug. 2019 Știri auto
Un tren cu maşini Volkswagen a fost blocat de activişti în Germania – VIDEO

Mai mulţi activişti s-au legat cu lanţuri de şinele de cale ferată pentru a opri un tren ce transporta autovehicule Volkswagen, în cursul unui protest ecologist care a avut loc în apropierea oraşului german Wolfsburg, informează agenţia de ştiri MEDIAFAX.

Trenul nu se afla pe o linie de cale ferată publică, ci pe o linie secundară care făcea legătura cu o fabrica Volkswagen.

Poliţia a transmis că aproximativ 30 de persoane au participat la protestul desfăşurat marţi, care a fost unul paşnic şi a durat câteva ore.

Câţiva manifestanţi s-au legat de şine între fabrica VW şi gara Fallersleben, forţând trenul să se oprească pe un pod.

David Neisser, unul din organizatorii protestului Aktion Autofrei, a declarat pentru cotidianul Wolfsburger Nachrichten că manifestaţia nu a vizat în mod specific compania Volkswagen, ci industria auto.

VIDEO

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide