Un turc a reuşit să păcălească 80 de persoane să cumpere aceeaşi maşină

Autor: Marius Vișan acum 4 ani Știri auto
Un turc a reuşit să păcălească 80 de persoane să cumpere aceeaşi maşină

Internetul este plin de escroci care doresc să facă bani de pe urma unor înşelăciuni care implică automobile. Cel mai recent incident a avut loc în Turcia, unde un profesor a vândut fictiv acceaşi maşină la cel puţin 80 de persoane. 

Potrivit ziarului Hurriyet Daily News, profesorul – care a fost identificat ca Emre K – a spus victimelor sale că era un dealer de maşini care putea să le vândă vehicule confiscate de guvern.

Profesorul a spus că a cumpărat maşinile la licitaţie pentru suma 4.251 de euro, cu mult sub valoarea de piaţă.

Aceasta era o reducere considerabilă, iar preţurile scăzute au atras multă atenţie. Până în acest moment au fost raportate cel puţin 80 de victime. 

Înşelătoria pare să fi fost folosită pentru o perioadă destul de îndelungată, iar profesorul a acumulat în acest timp suma de 8,5 milioane de euro.

Profesorul a fost în cele din urmă prins de poliţie şi acum se confruntă cu acuzaţii grave.

 Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006, când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide