Un urs a intrat în maşina unui livrator de pizza. Cum arată mașina devastată de urs – FOTO

Autor: Marius Vișan 11 aug. 2020 Știri auto

Un urs din Alaska a pătruns în maşina unui livrator de pizza. Ursul a fost atras de miros şi nu ştia că maşina era goală.

Un şofer livrator de pizza din Alaska a fost trezit la primele ore ale dimineţii de sunetele unui urs care-i răvăşea maşina. Aparent, în autoturism încă mai mirosea a pizza, iar ursul, fără să ştie că nu mai există mâncare în interior, spera să găsească o gustare.

„Mașina care livrează pizza a fost asaltată de urs… Nu exista nicio pizza în interiorul vehiculului în momentul incidentului ???”, se menționează în postarea de Facebook a firmei care livrează pizza.

Intră în Galeria Foto

În timp ce scormonea maşina ursul a şi claxonat din greşeală de câteva ori. În cele din urmă, animalul s-a dat bătut şi a plecat înapoi în sălbăticie. Autorităţile au sosit mai târziu, dar nu l-au putut localiza.

Din fericire pentru proprietar, asiguratorul său auto acoperă toate daunele produse de urs, relatează Mediafax.

Locuitorii sunt încurajați să nu păstreze mâncare în mașinile lor și să țină ușile încuiate pentru a evita situații similare. Hrana pentru câini și alte alimente cu miros puternic ar putea ispiti urșii și alte animale sălbatice.

Incidente cu urși în România

Într-o filmare făcută la începutul lunii august la Cârțișoara, câțiva oameni se amuză copios de faptul că o ursoaică și puii ei s-au oprit pe locul lor de picnic și mănâncă tot ce găsesc. Cei de la Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Sibiu atrag atenția că pericolul este mare și nu ar trebui să se supună unor astfel de riscuri.

Video-ul, postat de AJVPS cu mențiunea „Așa nu!”, arată cum urșii mănâncă tot ce găsesc pe locul abandonat, iar pe fundal se aud râsete. În scurt timp o altă mașină se apropie cu viteză de urși, speriindu-i, iar o persoană chiar se dă jos din autoturism.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Juneau Pizza / Facebook


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide