Unde e cea mai ieftină benzină din oraş

Autor: Marius Vișan 25 iul. 2017 Știri auto
Unde e cea mai ieftină benzină din oraş

La capitolul drumuri ştim că România stă destul de prost, dar asta nu îi determină pe români să-şi lase maşinile acasă. Cu ajutorul unei aplicaţii dezvoltate de Consiliul Concurenţei şoferii vor putea, în curând, să compare preţurile carburanţilor. 

Autorităţile vor să dezvolte o aplicaţie care să le permită clienţilor să verifice online de unde pot alimenta cu cel mai ieftin carburant. 

„Există anumite aplicaţii care arată benzinăriile din zona ta. Trebuie să ne lămurim dacă sunt suficiente, sau dacă e nevoie să facem noi, eventual să-i ajutăm pe cei care au acum, nu e musai să facem o aplicaţie care să fie la stat. Genul ăsta de aplicaţii cred că îi ajută în special pe consumatori şi sunt benefice”, a declarat Bogdan Chiriţoiu, preşedintele Consiliului Concurenţei: 

Sursă: Digi24.ro

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide