Unde vedem Formula 1 în 2024? Posturile ce vor transmite etapele din acest an

Autor: Ionuț Vîlciu 27 feb. 2024 Știri auto
Unde vedem Formula 1 în 2024? Posturile ce vor transmite etapele din acest an

Noul sezon din Formula 1 va putea fi urmărit anul acesta și în România. Ce televiziuni vor difuza sezonul 2024 al Marelui Circ?

Chiar dacă situația părea incertă în urmă cu câteva săptămâni, Formula 1 se va putea vedea pe Antena începând cu 2024. Trustul a încheiat un contract de difuzare pentru următorii 3 ani. Astfel, cele 24 de etape ale sezonului 2024 vor putea fi urmărite pe posturile Antena și pe Antena Play.

Potrivit Antena Sport, posturile de televiziune Antena 1 si Antena 3 CNN vor transmite în România calificările şi cursele de Formula 1, începând de vineri, 1 martie, când sunt programate calificările din primul mare premiu al anului 2024. Prima etapă se va desfășura în Bahrain, cu un weekend de cursă ușor atipic, care va începe joi, ci nu vineri.

Formula 1 va fi transmisă pe Antena 1 și Antena 3 CNN

Antena 1 va începe transmisiile vineri, 1 martie, la ora 18.00 cu calificările din Bahrain, iar sâmbătă va transmite în direct prima cursă a anului. Marele Premiu al Bahrainului va începe de la ora 17.00, ora României. Cei ce doresc să urmărească antrenamentele ce vor avea loc pe 29 februarie și 1 martie vor trebui să apeleze la aplicația AntenaPlay.

Săptămâna viitoare, Antena 3 CNN va transmite calificările Marelui Premiu al Arabiei Saudite, vineri, 8 martie, de la ora 19.00 şi apoi cursa, sâmbătă, 9 martie, de la ora 19.00. Antrenamentele de pe 7 şi 8 martie vor putea fi urmărite tot pe aplicație.

Sezonul 2024 se anunță a fi unul de record, grație numărului mare de etape. Pentru prima dată în istoria competiției, Formula 1 va avea 24 de etape, ceea ce va oferi atât piloților, cât și echipelor o provocare suplimentară în ceea ce anunță un sezon aprins.

Campionul mondial en titre, Max Verstappen, țintește către cel de-al patrulea titlu consecutiv, după victoriile din 2021, 2022 și 2023, un sezon în care a dominat, câștigând 19 dintre cele 22 de etape ce au avut loc anul trecut. Cu Ferrari care vrea să redevină o echipă cu prezență constantă la vârful clasamentului și cu Mercedes, care a creat o mașină cu o filosofie complet nouă, Red Bull ar putea avea concurență în 2024.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide