UniCredit Leasing vinde o Skoda Octavia 4X4 DSG. Ce preț are după 165.000 de km

Autor: Robert Pindic 29 mai 2023 Știri auto

UniCredit a recuperat o Skoda Octavia dintr-un contract de leasing. Mașina are peste 165.000 de km, însă starea acesteia este încă foarte bună.

Skoda Octavia Combi Scout este o versiune off-road a modelului Octavia Estate. Se aseamănă modelelor Audi A4/A6 Allroad – garda la sol mai ridicată, protecție sub caroserie și modul off-road fac din acest autoturism o mașină ideală pentru orice tip de teren.

Modelul este echipat cu un motor 2.0 TDI în patru cilindri, preluat de la Octavia vRS sau Golf GTD. Acesta este cel mai puternic motor instalat pe o astfel de Octavia, dezvoltând 184 CP și 380 Nm. Fiind o mașină destinată off-road-ului, faptul că dispune de un sistem de tracțiune integrală vine de la sine. Astfel, puterea este transmisă la toate cele patru roți prin intermediul unei transmisii DSG cu șase viteze. O altă calitate este consumul – acesta ajunge la uimitoarele valori de 5L/100 km în condiții mixte.

Surprinde atât pe interior cât și pe exterior

Mașina cu siguranță nu duce lipsă de performanță, iar noi putem spune același lucru și despre aspectul acesteia. Chiar și după 5 ani de utilizare, 165.000 de km rulați și mai ales statusul de off-road, mașina se prezintă impecabil. Din imaginile oferite de UniCredit leasing, mașina încă are un aspect estetic – nimic spart, zgâriat sau murdar. Această caracteristică se transpune și în interiorul acesteia.

Skoda Octavia Scout este ideală pentru călătorii lungi, fiind o mașină foarte încăpătoare. Putem observa cum există suficient loc atât pentru pasageri cât și pentru șofer. Însă, ce ne atrage atenția este dimensiunea portbagajului. Încă din imagini acesta pare încăpător, dar specificațiile lui sunt și mai încântătoare – are o capacitate de 610L, ce se poate extinde până la 1740L, în cazul în care se rabatează bancheta din spate.

O mașină potrivită pentru orice ocazie

Astfel, dacă îți dorești o mașină cu abilități de off-road, dar care totuși nu iese prea mult în evidență asemenea unui SUV, aceasta ar putea fi alegerea ideală. Prețul unei Skoda Octavia Combi Scout noi ar fi ajuns la peste 30.000 de euro. Însă, anunțul publicat de UniCredit estimează valoarea automobilului la 19.635 euro cu TVA inclus.

Deși avem îndeajuns de multe poze încât să ne putem face o idee despre autoturism, UniCredit leasing ne îndeamnă să fim precauți în legătură cu achiziționarea vehiculelor acestora. Compania ne amintește că aceste mașini au fost recuperate din contracte de leasing, iar cumpărătorii vor trebui să fie atenți la starea estetică și tehnică a vehiculului pentru a face o decizie în cunoștință de cauză. Însă, parcul auto de pe A1 dispune de consultanți din partea UniCredit pentru a oferi asistență potențialilor clienți.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: UniCredit leasing


Robert Pindic
Robert Pindic
Robert Pindic studiază Media Digitală în cadrul Universității „Transilvania” din Brașov, specializare ce i-a deschis orizonturile către jurnalism. Lumea auto i s-a părut fascinantă încă de când s-a urcat întâia oară la volan, iar odată cu obținerea permisului de conducere la 18 ani, ... citește mai mult

Comentarii
Inchide