Unul din cele mai importante lucruri care îţi poate salva viaţa la volan [VIDEO]

Autor: ProMotor 05 mai 2017 Știri auto
Unul din cele mai importante lucruri care îţi poate salva viaţa la volan [VIDEO]

Doi participanţi la trafic au văzut cu ochii lor cât de mult contează să fii în permanenţă alert atunci când te afli la volan şi să ai şi reflexe foarte bune.

Deşi în ziua de azi auzim tot mai des îndemne de genul „Menţineţi o atenţie sporită în trafic” sau „Conduceţi cât mai prudent şi preventiv”, puţini sunt cei care chiar ţin cont de aceste principii care pot salva multe vieţi. Se pare totuşi că în Rusia încă se mai găsesc şi astfel de şoferi, care iau condusul în serios.

După cum se poate vedea în videoclipul de mai jos, maşina din care au fost înregistrate imaginile se deplasează regulamentar pe banda a 2-a, la fel cum o face şi autoturismul din faţa sa, aflat la distanţă ceva mai mare. Nimeni nu putea anticipa momentul în care un SUV care circula din direcţia opusă intră brusc pe contrasens. Deşi cauza pentru care acea Toyota RAV 4 a intrat pe contrasens nu este cunoscută, vigilenţa celor doi şoferi a făcut ca o tragedie să fie evitată.

PUTEŢI VEDEA DESPRE CE ESTE VORBA ACCESÂND VIDEOCLIPUL DE MAI JOS

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide