Unul dintre bodyguarzii lui Cristiano Ronaldo a făcut accident cu Bugatti-ul starului portughez

Autor: Mihai Morcovescu 21 iun. 2022 Știri auto

Când crezi că ai o zi proastă la serviciu gândește-te că undeva în Spania cineva a făcut accident cu un Bugatti care nu era al lui. Este vorba despre unul dintre bodyguarzii lui Cristiano Ronaldo, care a avariat serios bolidul de două milioane de euro care îi aparține fotbalistului portughez.

Ce s-a întâmplat cu bolidul lui Ronaldo?

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Starul de la Manchester United își petrece vacanța la Mallorca alături de familie și de un grup de prieteni. El și-a adus două dintre mașinile sale de multe milioane de euro pe care le deține.

Sejurul, însă, nu a început deloc bine pentru Ronaldo. Una dintre gărzile lui de corp a făcut accident cu celebrul său Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse. Bolidul este estimat la circa 2 milioane de euro.

Cotidianul britanic Daily Mail relatează că bodyguard-ul, al cărui nume nu a fost divulgat, a coborât din mașină pe propriile picioare. Acesta a fost preluat de fotbalist în mașina cu care se deplasa și și-au continuat împreună călătoria.

„Informațiile despre cine s-a aflat la volan și despre ceea ce s-a întâmplat sunt înregistrate într-o bază de date a poliției și sunt disponibile pentru accesarea unei instanțe sau a ofițerilor în cazul în care trebuie efectuate investigații suplimentare”, scrie sursa citată.

Potrivit poliției locale, șoferul a ratat un viraj din cauza vitezei excesive. Drept urmare, a părăsi și s-a izbit cu hypercar-ul francez de un zid de cărămidă de pe marginea șoselei. Mașina a suferit avarii importante la partea frontală și pe partea pasagerului din dreapta.

Bolidul lui CR7 a fost scos de un camion de remorcare, acoperit cu o prelată și dus direct într-o reprezentanță Bugatti. Mașina va necesita reparații destul de costisitoare. Dar, dacă ne gândim că Ronaldo a avut venituri de peste 118 milioane de euro în sezonul 2021-2022, costurile nu vor reprezenta o problemă pentru starul portughez.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Sursa: The DailyMail

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide