Update pentru Mustang Mach-E: creșterea capacității de remorcare, încărcare mai rapidă

Autor: Cristian Gubandru 03 mai 2022 Știri auto

Capacitatea de remorcare aprobată a lui Ford Mustang Mach-E a fost acum crescută la 1.000 kg pe modelele cu autonomie extinsă, atât în versiunea cu un motor, cât și în cea cu două motoare – suficient pentru a permite clienților să tracteze o barcă tipică de pescuit din fibră de sticlă de dimensiuni mici sau medii.

Update pentru Mustang Mach-E

Mustang Mach-E a primit, de asemenea, actualizări pentru a reduce timpul de încărcare între 80-90% din capacitate de la 52 de minute la 15 minute, o recalibrare a caracteristicii de utilizare a sistemului One-Pedal pentru performanțe mai fluide la viteze mici și îmbunătățiri în ceea ce privește confortul șoferului.

„Actualizarea pentru capacitatea de remorcare de la Mustang Mach-E este una dintre numeroasele actualizări gratuite pe care continuăm să le facem în hardware și software sau prin omologare, pentru a oferi proprietarilor cea mai bună experiență posibilă. În special, în ceea ce privește remorcarea, a fost un exemplu minunat de reacție la cerințele clienților, în care am verificat fezabilitatea unei creșteri și am putut să le oferim ceea ce și-au dorit”, a declarat This Woelpern, director general, Importuri, Ford of Europe.

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Acum, vândut în Europa de peste un an, modelul continuă să câștige fani. Până în prezent, aproximativ 88% dintre clienți s-au mutat de la alte mărci de mașini la Ford pentru a experimenta caracteristicile atractive de condus, stilul îndrăzneț și autonomia vehiculului.

Proprietarii existenți pot beneficia, de asemenea, de multe dintre noutățile recente prin actualizări de software sau de omologare. În viitor, sunt planificate alte actualizări over-the-air pentru a îmbunătăți continuu Mustang Mach-E.

Mustang Mach-E, echipat cu sistemul de tracțiune spate furnizează 269 CP în varianta cu baterie cu autonomie standard, respectiv 294 CP în varianta cu baterie cu autonomie extinsă, un cuplu de 430 Nm și o accelerație de la 0 la 100 km/oră între 6,1 și 6,2 secunde.

În configurația cu tracțiune integrală, Mustang Mach-E livrează 269 CP în versiunea cu baterie cu autonomie standard, respectiv 351 CP, în varianta cu baterie cu autonomie extinsă, cu un cuplu de 580 Nm și o accelerație de la 0 la 100 km/oră între 5,1 și 5,6 secunde.

Sursa: Ford România

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Cristian Gubandru
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax, parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn, parte ... citește mai mult

Comentarii
Inchide