Urmărire ca în filme la Constanța. 12 mașini de poliție în urmărirea unui autoturism

Autor: ProMotor 28 apr. 2020 Știri auto

A fost urmărire ca-n filme la Constanța. Mai multe echipaje de poliție au pornit în urmărirea unor hoți care furaseră un utilaj de tăiat asfaltul. Imaginile au fost postate pe o rețea de socializare și difuzate la Gândul Live.

GALERIE FOTO

Nu mai puțin de 12 mașini de poliție au ajuns pe un bulevard din Constanța la un caz special. Patru bărbați încercaseră să fugă cu o mașină fără numere de înmatriculare. Aceștia fuseseră observați când descărcaseră din autoturism un utilaj pentru tăierea asfaltului. Cei patru ignorat somația polițiștilor de a opri și au pornit într-o cursă nebună prin oraș.

Polițiștii au cerut ajutor din partea altor echipaje pentru a imobiliza vehiculul. O mașină a IPJ Constanța și una a Poliției Locale din Constanța au fost avariate pe parcursul urmăririi. La un moment dat, în imaginile publicate pe Facebook apar chiar 14 mașini de poliție.

Intră în GALERIA FOTO

Dan Antonescu, specialist criminolog și consilier al șefului Poliției Române, a explicat la Gândul Live prezența celor 12 mașini de poliție: “Din spirit de echipă și spirit colegial firesc, mai mulți polițiști au venit să vadă care este starea colegilor lor.” Acesta dezvăluie și faptul că prin stațiile radio, comunicarea succintă, care anunța doar avarierea unei mașini de poliție, a fost cea care a mobilizat celelalte echipaje, care nu știau ce se întâmplă la fața locului.

Doi dintre cei patru hoți, cu vârste cuprinse între 18 și 22 de ani, au fost reținuți. Unul dintre cei prinși este chiar șoferul autoturismului fără numere de înmatriculare. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest și cu aparatul drug-test, iar rezultatele au fost negative. Ceilalți doi au fost identificați și sunt căutați de autoritățile care au deschis pe numele lor un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

VIDEO:
Sursă Facebook/Catalin Ionut Petrariu

Ca in filme! ???

Publicată de Catalin Ionut Petrariu pe Duminică, 26 aprilie 2020

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide