Următoarea generaţie Toyota Supra va apărea la Goodwood Festival of Speed (12-15 iulie). GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan acum 4 ani Știri auto

Următoarea generaţie Toyota Supra a fost surpinsă la teste în Marea Britanie, însă iubitorii măricii vor avea şansa să o vadă mai bine la Goodwood Festival of Speed, la jumătatea acestei luni. Încă nu ştim oficial dacă va fi afişată static sau dacă Toyota intenţionează să o trimită pe traseu, dar varianta a doua este foarte probabilă. 

Dezvaluit la Salonul Auto de la Geneva 2018, Conceptul GR Supra Racing este un coupe din care se inspiră noul Supra. Este dezvoltat de divizia de performanţă Toyota Gazoo Racing, dar în parteneriat cu noul BMW Z4.

Într-un interviu acordat la salonul de la Geneva, inginerul şef Toyota, Tetsuya Tada, a declarat că un motor turbo cu şase cilindri, montat în faţă, cu tracţiune spate, a fost configuraţia favorită a celor care deţin versiunile anterioare ale modelului Supra. Comentariile sale se potrivesc cu nişte zvonuri recente că maşina ar oferi 330 CP şi 500 Nm proveniţi de la un motor cu  şase cilindri în linie.

GALERIE FOTO

 Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006, când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide