Utilajelor folosite la construcția autostrăzii Transilvania le-a fost furată motorina

Autor: Ionuț Vîlciu acum o lună Știri auto
Utilajelor folosite la construcția autostrăzii Transilvania le-a fost furată motorina

Patru bărbați sunt acuzați că au furat aproximativ 900 de litri de motorină din utilajele care se află pe șantierul autostrăzii Transilvania.

Patru bărbați din Sălaj sunt acuzați că au furat aproape 900 de litri de motorină din utilajele care lucrează la construcția unei porțiuni din Autostrada Transilvania de pe raza județului, relatează G4Media.ro.

Polițiștii au fost sesizați de către șeful unei firme de pază. Informația a venit de la acesta și face referire la faptul că, în perioada 8-16 august, persoane necunoscute au sustras combustibil din trei utilaje. Acestea erau parcate în extravilanul localității Sâncraiu Almaşului. Se pare că, prin forțarea capacelor de rezervor, a fost extrasă o cantitate de 880 de litri de motorină. Prejudiciul se ridică la 7.500 de lei.

În urma investigațiilor, oamenii legii au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară. În urma acestor cercetări, au fost descoperite mai multe recipiente din plastic folosite la comiterea faptei.

Potrivit anchetatorilor, cei patru bărbați au vârste cuprinse între 22 și 29 de ani. Trei dintre ei sunt din comuna Hida, iar unul este din Sânmihaiu Almaşului.

Sursa: Rador via G4Media.ro

 


Sursa foto: ProMotor


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Student al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, m-am alăturat echipei ProMotor pentru a combina cele două pasiuni ale mele: mașinile și presa. Studiez, analizez și documentez tot ce are roți. Presa nu trebuie să fie plictisitoare, așa că încerc, pe cât de mult posibil, să ... citește mai mult

Comentarii
Inchide