Va fi lansat Kia Clubhouse. Ce prevede parteneriatul cu Rafa Nadal

Autor: Cristian Gubandru 28 mai 2022 Știri auto

Rafa Nadal, de 21 de ori campion de Grand Slam și ambasador global al mărcii Kia, va colabora cu Kia Corporation pentru a lansa Kia Clubhouse, inițiativă care va face tenisul mai accesibil.

Inițiativa „Kia Clubhouse” a fost dezvoltată pentru a oferi un spațiu pentru copiii care altfel nu ar fi putut juca tenis.

„Fundația Rafa Nadal a depus multă muncă pentru a sprijini copiii care au cea mai mare nevoie și am fost martorii impactului pe care tenisul și sportul îl pot avea asupra educației copiilor. Așadar, sunt foarte fericit să colaborez cu Kia în ceea ce privește inițiativa Kia Clubhouse pentru a face tenisul mai accesibil pentru mai mulți copii din întreaga lume. Sper cu adevărat că această inițiativă îi va inspira și pe alții să facă același lucru”, a spus Rafa Nadal.

Kia Clubhouse va oferi un masterclass de abilități

Ca parte a experienței Kia Clubhouse, copiii vor participa la o serie de activități, inclusiv un masterclass de abilități găzduit de jucătorul francez de freestyle Ben Simonet și o serie de activități provocatoare conduse de jucătoarea profesionistă Alizé Lim.

Inițiativa „Kia Clubhouse” va călători la nivel internațional începând de anul viitor, reproducând această experiență în marile orașe iubitoare de tenis din întreaga lume.

„La Kia, credem în încurajarea și susținerea oamenilor pentru ca ei să realizeze cât mai multe în viață. Inițiativa „Kia Clubhouse” a fost dezvoltată pentru a oferi un spațiu pentru copiii care altfel nu ar fi putut juca tenis. Împreună cu Rafa Nadal, sperăm să inspirăm copiii din toate categoriile sociale să joace tenis,” a declarat Artur Martins, Senior Vice President and Head of Kia’s Global Brand and Customer Experience Division.

Fête le Mur este o organizație non-profit cu sediul la Paris, care sprijină peste 13.000 de copii defavorizați în peste 76 de locații, cu accent pe sport, în Franța și teritoriile franceze din toată lumea. Aceasta colaborează cu Babolat, lider-ul în furnizarea de echipamente sportive și folosește sportul, în special tenisul, ca o cale de sprijini complet viața profesională dar și integrarea socială.

Sursa: Kia

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Kia


Cristian Gubandru
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax, parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn, parte ... citește mai mult

Comentarii
Inchide