Val de nemulţumiri pe Facebook, după ce Poliţia Capitalei a anunţat închiderea Biroului Accidente Uşoare din Calea Griviţei!

Autor: Cristian Agatie 23 aug. 2019 Știri auto
Val de nemulţumiri pe Facebook, după ce Poliţia Capitalei a anunţat închiderea Biroului Accidente Uşoare din Calea Griviţei!

„Începând cu data de 01.09.2019, Biroul Accidente Uşoare Sectoarele 1 şi 6, cu sediul în Mun. Bucureşti, Calea Griviţei nr. 208 – 210, Sector 1, se va muta în sediul din Mun. Bucureşti, Splaiul Unirii nr. 311, sector 3 (incinta Auto Cobălcescu).

Tot în cadrul acestui sediu îşi desfăşoară activitatea şi Biroul Accidente Uşoare Sectoarele 2, 3, 4 şi 5, astfel, aici vor fi soluţionate accidentele de circulaţie în urma cărora au rezultat numai pagube materiale, produse în toate sectoarele Capitalei”.

Postarea pe Facebook a fost rapid sancţionată de numeroşi bucureşteni, care sunt speriaţi că vor pierde mai mult timp la cozi pentru o constatare în caz de accident. 

„Minunat! Să traversezi tot Bucureştiul pentru un eveniment produs în sectorul 1 sau 6… tristă gândire a celor care au luat această decizie” – spune unul dintre vizitatorii paginii de Facebook a Poliţiei Capitalei.

„Mulţumim pentru informaţie, dar vă daţi seama ce o să fie acolo? Tot Bucureştiul într-un singur loc….dezastru!” – adaugă altcineva.

„E o mare tâmpenie, maxim 4 poliţişti deserveau 4 sectoare, acum trebuie să presteze pentru 6. Parcarea e pentru 20 de maşini. V-ati gândit înainte? Nu cred…” spune cineva mai vehement.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult

Comentarii
Inchide