„Vând Dacia Sport”. Anunțul care a devenit viral și care i-a făcut pe toți să râdă în hohote

Autor: David Andrei 28 apr. 2021 Știri auto

“Vând Dacia Sport ușă scurtă.” Așa sună un anunț publicat pe un grup rezervat fanilor modelului. Doar că produsul scos la vânzare este orice în afară de o Dacia Sport.

GALERIE FOTO

“Vând Dacia sport ușă scurtă, fără rugină, lunetă cu încălzire.” Imaginile publicate pe grupul „Salvează Dacia Sport” arată însă, doar o jumătate din mașina care a fost odată. Modelul nu mai are aripi față, iar pe acoperiș, în dreptul unui montant central care pare improvizat, se văd clar urme de sudură. Prezența lor este oarecum ilogică. Și asta pentru că mașina are și portbagajul… am putea spune “tăiat”. Dar la cum arată partea posterioară, aripile și portbagajul par să fi fost smulse efectiv. Deci nici nu se mai pune problema prezenței unor stopuri acolo.

Contrar informațiilor din anunțul de vânzare, se pot observa și urme de rugină pe praguri și pe aripi.

Dacia Sport – sau ce a mai rămas din ea – are și o evacuare bizară, orientată în sus, care amintește de tractoare.

Cât costă jumătate de Dacia Sport?

Jumătate din ceea ce a fost odată o Dacia Sport este scoasă la vânzare pentru… da, nici nouă nu ne-a venit să credem: 5000 de euro. Puteți să mai numărați o dată zerourile. Da, chiar sunt trei.

“Fără comentarii fără rost, știu ce vând”, insistă vânzătorul.

“Aș cumpăra-o eu, dar nu știu ce cumpăr”, îi răspunde în comentarii un utilizator. Nici noi nu știm, ce-i drept, dacă este un anunț real sau doar o parodie.

“Are sobă pe lemne sau aia e evacuarea?”, întreabă unul dintre utilizatorii care au văzut imaginile. Un altul îi oferă “50 de euro pentru rablă.”

Jignit de numărul mare de comentarii amuzante, vânzătorul anunță: “Preț nou, prea mulți interesați. Fără 7000 nu ma pleacă!”

O astfel de mașină, dar în stare bună, este chiar valoroasă. Un model bine întreținut, cum nu poate fi vorba în acest caz, ajunge și la 6.000 de euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide