Vânzări de mașini executate silit: Banca Transilvania vinde un Porsche Cayenne la un preț foarte mic

Autor: Marius Vișan 14 mart. 2022 Știri auto

Nouă sau la mâna a doua? Acestea sunt cele două mari opțiuni pe care le aveți în calitate de cumpărător al unei mașini.

Sunt mașinile de ocazie o alegere mai bună? Cumpărarea unei mașini second-hand poate avea avantaje, dezavantaje dar și riscuri de care trebuie să țineți cont.

Este vorba de starea în care se află mașina, numărul de kilometri de pe ”ceas”, și, nu în ultimul rând, istoricul acesteia.

De unde să cumpărați o mașină bună de ocazie? Multe dintre posibilele dezavantaje pe care le puteți întâmpina în cazul mașinilor de ocazie pot fi rezolvate prin alegerea corectă a vânzătorului. În funcție de acesta puteți avea certitudinea că mașina nu costă mai mult decât merită.

Site-urile care se ocupă de vânzarea unor mașini executate silit ar putea fi una dintre sursele de încredere de unde ați putea cumpăra un autovehicul, dar există și unele riscuri. Proprietarul unei mașini care știe că banca îi va lua mașina nu va mai fi motivat să aibă grijă de aceasta.

Banca Transilvania vinde un Porsche Cayenne la un preț foarte mic

Pentru cei care sunt dispuși să se aventureze în achiziționarea unei mașini rulate am găsit pe site-ul Vanzari.bancatransilvania.ro un Porsche Cayenne care are un preț de pornire a licitației de 14.320 de RON, echivalentul a 2.892 de euro.

”Bunul mobil se valorifică la licitație publică, licitație organizată de către un lichidator judiciar. Autoturismul se identifică prin seria de șasiu …, an fabricație 2005, motor (tip/serie) …, sursa de energie BENZINĂ, culoare NEGRU”, se arată în anunțul de vânzare. Nu se menționează detalii despre numărul de kilometri, însă ne așteptăm să fie destul de mare având în vedere că este vorba de o mașină produsă în anul 2005.

Intră în GALERIA FOTO

Modelul Cayenne este un SUV de lux de dimensiuni medii fabricat de producătorul auto german Porsche începând cu anul 2002, vânzările în America de Nord începând în 2003.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Vanzari.bancatransilvania.ro


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide