Vânzările Mazda, pe val în primele 9 luni din 2016 în România

Autor: ProMotor 04 oct. 2016 Știri auto
Vânzările Mazda, pe val în primele 9 luni din 2016 în România

După primele 9 luni ale anului, Mazda continuă să fie pe creştere. Japonezele vândute în România au ajuns la 1.221 de unităţi vândute, cu 54% mai mult comparativ cu aceeaşi perioadă din 2015. În luna septembrie au fost vândute 165 de autoturisme, cu 30% mai mult decât în luna similară de anul trecut. 

SUV-ul CX-3 a fost cel mai bune vândut model după prima jumătate de an, în prezent acesta ajungând la 368 de unităţi vândute. CX-3 se menţine în lupta pentru şefia clasamentului, cu 350 de maşini livrate, iar podiumul este completat de CX-5, SUV-ul compact din gama Mazda, cu 282 de unităţi vândute, în creştere cu 35% faţă de anul trecut. Roadster-ul MX-5, cel mai bine vândut din lume, a intrat şi în preferinţele românilor, cu 12 unităţi comandate în perioada ianuarie-septembrie 2016.

Mazda continuă să aducă îmbunătăţiri autoturismelor prin tehnologii de ultimă generaţie. Cea mai recentă îmbunătăţire este sistemul unic în lume G-Vectoring, gândit să controleze cuplul motor transmis roţilor în viraje, pentru un control superior şi reducerea forţelor care afectează pasagerii. 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide