Vânzările Mazda România au crescut cu 45% în primul trimestru

Autor: Marius Vișan 11 apr. 2018 Știri auto
Vânzările Mazda România au crescut cu 45% în primul trimestru

Mazda România încheie primul trimestru din acest an cu o creştere de 45%, în comparaţie cu aceeaşi perioadă a anului trecut, având un număr de 538 de unităţi comercializate, faţă de 371. Cel mai vândut model al constructorului nipon pe piaţa locală, în aceste trei luni, a fost SUV-ul compact     CX-5, cu un total de 228 de unităţi comandate şi o creştere de 189% în comparaţie cu acelaşi trimestru din 2017, când s-au vândut 79 de autoturisme. În top se află şi SUV-ul de clasă mică CX-3, cu 117 unităţi vândute, mai mult cu 33% faţă de 2017.

„Mazda continuă să aibă o creştere importantă, cu două cifre, a vânzărilor şi în primul trimestru din acest an, într-o piaţă extrem de competitivă cum este cea din România, iar SUV-urile CX-3 şi CX-5 sunt modelele principale care au favorizat aceste rezultate foarte bune. Am deschis anul într-o notă pozitivă şi ne propunem să menţinem acest trend ascendent şi pe viitor”, a declarat Cristian Rigu, Country Manager Mazda România.

Şi vânzările din luna martie au însemnat pentru Mazda un succes, cu un progres de 45 de procente faţă de aceeaşi lună din anul precedent. Motorul acestei creşterii a fost tot CX-5, cu un total de 92 de unităţi comercializate, ceea ce înseamnă un plus de 188% în comparaţie cu 2017. 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide