Vehicul răsturnat în uzină. Ce s-a întâmplat cu acest pick-up Ram 1500 TRX?

Autor: David Andrei 31 dec. 2020 Știri auto

Un Ram 1500 TRX s-a răsturnat încă înainte de a ieși pe porțile uzinei. Modelul este cel mai puternic pick-up din lume și primul al producătorului american care va ajunge și în Europa.

GALERIE FOTO

Imaginea cu pick-up-ul doborât la pământ a apărut zilele acestea pe Instagram. Vehiculul a fost distrus încă înainte de a părăsi linia de asamblare. Incidentul a avut loc la uzina Sterling Heights din statul american Michigan. Cel mai probabil, constructorul va casa modelul. Partea stângă a fost grav avariată în cădere, iar protecția de pe aripa spate a fost smulsă. Cu siguranță, acesta nu va ajunge la vreun client.

Cei care au văzut imaginile susțin că de vină trebuie să fi fost o defecțiune a ansamblului de transportare a vehiculelor.

Din primele informații, nimeni nu a fost rănit grav în acest incident. Va avea de suferit însă, clientul care a comandat un Ram. Acesta va fi nevoit să aștepte o perioadă mai îndelungată până când noul pick-up îi va fi livrat.

Noul Ram 1500 TRX a intrat în producție în urmă cu două săptămâni. Lista de așteptare este deja destul de lungă, pentru că modelul a fost unul interesant în rândul clienților încă din momentul prezentării oficiale, în vara acestui an.

Cifrele celui mai puternic pick-up din lume, Ram 1500 TRX

Ram 1500 TRX este cel mai puternic pick-up din lume. Are motor V8 Hemi de 6,2 litri, care dezvoltă 712 cai putere și un cuplu maxim de 800 Nm. Propulsorul este cuplat la o transmisie automată cu opt trepte și la un sistem de tracțiune integrală.

Ram 1500 TRX accelerează de la 0 la 100 km/h în 4,5 secunde și atinge o viteză maxima de 190 km/h. Pick-up-ul american este dotat și cu funcție Launch Control.

În Statele Unite, acest model are un preț de pornire de 69.995 de dolari. Vehiculul va ajunge anul acesta și în Europa.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide