Versiunea modernă a emisiunii „Pimp My Ride” se întoarce pe Netflix – VIDEO

Autor: Marius Vișan 08 iul. 2024 Știri auto
Versiunea modernă a emisiunii „Pimp My Ride” se întoarce pe Netflix – VIDEO

„Pimp My Ride” – Celor mai tineri poate că nu le sună cunoscut, dar cei cu vârste cuprinse între 35 și 45 de ani știu cu siguranță la ce ne referim. „Pimp My Ride”, sau mai degrabă un show similar cu un nume nou, se întoarce și va fi lansat de platforma de streaming Netflix în doar câteva săptămâni.

Acesta a fost difuzată pe MTV între 2004 și 2007, fiind găzduită de rapperul Xzibit, care a luat mașinile destul de degradate ale participanților, majoritatea adolescenți americani, și le-a dus garajul West Coast Customs. Este aceeași echipă de tuning care a modificat, printre altele, și o mașină pentru Justin Bieber.

Scopul emisiunii era să găsească o mașină în cea mai degradată stare posibil, să o ducă la atelier apoi să o arate proprietarului entuziasmat, într-o stare nouă, câteva zile mai târziu.

Legendarul show de tuning se întoarce!

A fost o emisiune de mare succes, cu milioane de telespectatori. Pe 24 iulie, ne vom putea bucura din nou de acest sow, deși într-o nouă formă, pe Netflix.

Emisiunea se va numi „Resurrected Rides” și va fi prezentată de comediantul și actorul Chris Redd.

Producătorul executiv al acestei emisiuni a produs „Pimp My Ride” în urmă cu 20 de ani, iar show-ul va face referire foarte mult la cel original, coordonatorul proiectului asumându-și sarcina de a îndeplini dorințele participanților.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Netflix - YouTube


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide