Veste bună pentru șoferi: s-au ridicat restricțiile de circulație la Podul de la Cernavodă

Autor: Daniel Samoilă 23 dec. 2021 Știri auto

Șoferii primesc o veste bună la final de an. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat că s-au ridicat restricțiile de la Podul de la Cernavodă.

Restricțiile de circulație s-au ridicat miercuri, 22 decembrie, la ora 13:30. Podul de la Cernavodă este situat pe Autostrada A2, la km 157+600.

Intră în Galeria FOTO

CNAIR anunță că lucrările se desfășoară în conformitate cu graficul de execuție stabilit.

Se deschide circulația pe Podul de la Cernavodă

CNAIR mai anunță că lucrările la pod vor continua în primăvara anului 2022 și se vor încheia odată cu începerea sezonului estival. Termenul de finalizare al lucrărilor este prevăzut pentru 12.02.2023.

„Lucrările de reabilitare vor continua în primăvara anului 2022 cu încă o etapă importantă ce se va încheia odată cu începerea sezonului estival, astfel încât traficul să fie deschis în totalitate pe Podul de la Cernavodă.

Termenul de finalizare al contractului de execuție este data de 12.02.2023”, anunță CNAIR într-un comunicat de presă.

Podul de la Cernavodă, în lungime de 1.596 m este un pod combinat de cale ferată şi şosea, de tip constructiv, care împreună cu podul similar peste braţul Borcea, în lungime de 970 m, traversează fluviul Dunărea şi conectează oraşele Feteşti şi Cernavodă, între regiunile Muntenia şi Dobrogea.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: CNAIR



Comentarii
Inchide