Veşti proaste pentru 10.000 de angajaţi Volkswagen

Autor: Gandul.info 19 aug. 2016 Știri auto
Veşti proaste pentru 10.000 de angajaţi Volkswagen

 


Volkswagen va reduce orele de lucru pentru 10.000 de angajaţi de la fabrica din Wolfsburg şi va reduce producţia la încă două site-uri germane, potrivit unei surse apropiată de subiect, citată de Bloomberg.

Măsura vine în condiţiile în care producătorul auto a întâmpinat dificultăţi de livrare pe fondul întârzierilor partenerilor care produc piese pentru maşini, care nu au furnizat necesarul de producţie.

Cel mai mare producător european a anunţat miercuri că producţia de Golf de la Wolfsburg a fost afectată din cauza furnizorului ES Automobilguss GmbH nu a mai livrat o serie de componente necesare pentru fabricarea cutiilor de viteză.

Un purtător de cuvânt pentru ES AUtomobilguss a spus că „firma noastră este într-o dispută legală cu Volkswagen şi este obligată să păstreze confidenţialitatea discuţiilor”.

Citeşte articolul complet în Ziarul Financiar


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide