Viața secretă a călugăriței care conduce un Mercedes-Benz Clasa S

Autor: David Andrei 14 iul. 2020 Știri auto

O călugăriță de la Moscova are un Mercedes-Benz Clasa S cotat la aproximativ 120.000 de euro. Femeia administrează și cinci hoteluri, care aparțin bisericii.

GALERIE FOTO

Maica Feofania, pe numele său real Olga Miskina, este personajul vizat de o anchetă demarată de publicația rusă Open Media. Se pare că femeia nu duce viața plină de pioșenie și modestie rezervată fețelor bisericești.

Călugărița conduce modele Mercedes-Benz de aproape două decenii. În anul 2002, ea a intrat în posesia unei limuzine Mercedes-Benz E 320. În perioada 2007-2011, a deținut un model compact, Mercedes-Benz B 170. În ultimii nouă ani, pe mâna ei au ajuns nu mai puțin de patru modele Mercedes. Cea mai recentă achiziție a stareței este un Mercedes-Benz Clasa S, în versiune S 500 4MATIC (vezi GALERIA FOTO). În România, această versiune are un preț de pornire de 117.000 de euro.

Limuzina este pusă în mișcare de un motor V8, care dezvoltă 455 de cai putere și 700 Nm. Propulsorul este cuplat la o transmisie automată 9G-Tronic și accelerează de la 0 la 100 km/h în 4,8 secunde.

Din datele furnizate de poliția rutieră către Open Media și preluate de autoblog.md, Olga Miskina a fost sancționată în repetate rânduri de către poliția rutieră pentru încălcarea limitei de viteză.

Ce alte activități are călugărița posesoare de Mercedes-Benz Clasa S?

Femeia se află la conducerea mănăstirii de călugărițe din strada Taganskaia din Moscova de 25 de ani, dar are și activități. Ea are în posesie și o “sală de sport ortodoxă” în cadrul unei biserici dintr-un cartier exclusivist.

Maica Feofania adminstrează, din 2015, un hotel de lux, Pokrovsky, construit cu fonduri obținute din donații, cu scopul de a găzdui pelerini. În prețul unei camere intră și o serie de facilități cum ar fi accesul gratuit la moaștele Sfintei Matrona din Moscova, care se regăsesc la mănăstirea condusă de călugărița cu Mercedes.

Trei ani mai târziu, aceasta a preluat și administrația hotelului de patru stele Danilovskaya.

Stareța posesoare de Mercedes-Benz Clasa S locuiește în apropierea mănăstirii, într-un apartament cu o suprafață de 53,2 m2, potrivit registrului de imobile rus. Proprietatea este estimată la aproximativ 16 milioane de ruble, echivalentul a 200.000 de euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Openmedia.io



Comentarii
Inchide