VIDEO – A condus cu peste 250 de km/h și și-a făcut praf bolidul. Riscă 46 de ani de închisoare

Autor: Daniel Samoilă 05 nov. 2021 Știri auto

Un jucător de fotbal american și-a făcut praf bolidul într-un accident în urma căruia o femeie a murit. Sportivul a condus cu peste 250 de km/h.

Este vorba de Henry Ruggs III (22 de ani), un jucător de fotbal american al echipei Las Vegas Raiders, în NFL. Acesta a provocat un grav accident în statul Nevada.

Intră în Galeria FOTO

Rugs se afla la bordul unui model sport Chevrolet Camaro, iar anchetatorii americani au stabilit că acesta conducea cu o viteză de peste 250 de km/h. Ruggs a intrat într-o altă mașină care a luat foc imediat.

De asemenea, s-a stabilit că Ruggs avea o alcoolemie de două ori mai mare decât limita legală în statul Nevada. Acesta riscă 46 de ani de închisoare și, practic, își va încheia cariera în NFL dacă va primi această pedeapsă.

VIDEO

Un sportiv a produs un grav accident în America

Potrivit digisport.ro, accidentul s-a soldat și cu o victimă. În mașina care a luat foc s-a aflat o femeie în vârstă de doar 23 de ani, care a decedat pe loc.

Alături de Ruggs în mașină se mai afla și iubita acestuia, Kiara Je’nai Kilgo-Washington (22 de ani). Ea a suferit o intervenție chirurgicală de urgență.

Ruggs, în schimb, a avut doar răni minore. Jucătorul de fotbal american s-a prezentat, însă, într-un scaun cu rotile în fața judecătorilor.

Inițial, procurorul a solicitat eliberarea sa pe o cauțiune posibilă în schimbul a un milion de dolari. Doar că în cele din urmă s-a ajuns ca Ruggs să plătească 150.000 de dolari pe loc. După ce a plătit această sumă, Ruggs a plecat acasă și a fost arestat la domiciliu până pe 10 noiembrie, când va fi judecat cazul său.

Ruggs va fi judecat pentru: omor, vătămare corporală și deținerea unei arme încărcate sub influența alcoolului. El riscă să primească 46 de ani de închisoare.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: NJ.com



Comentarii
Inchide