VIDEO – Accident violent pe Calea Dorobanți, din Capitală. Patru mașini au fost implicate

Autor: Daniel Samoilă 16 nov. 2021 Știri auto

Un accident violent a avut loc pe Calea Dorobanți, din Capitală, în seara de luni, 15 noiembrie. Nu mai puțin de patru mașini au fost implicate în acest incident.

Concret, Brigada Rutieră a informat că accidentul a fost la intersecţia dintre Calea Dorobanţi şi Strada Teheran. Două persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale în urma impactului.

Intră în Galeria FOTO

Accidentul a avut loc între două mașini aflate în trafic și două care erau staționate.

Foto – Brigada Rutiera

Accident violent în Capitală, pe Calea Dorobanți

Potrivit Mediafax, de vină ar fi fost conducătorul unui vehicul, în vârstă de 22 de ani, care se deplasa pe Calea Dorobanţi dinspre Piaţa Dorobanţi către Piaţa Charles de Gaulle.

El a intrat în coliziune cu o altă mașină, care era condusă de o femeie în vârstă de 34 de ani și care se deplasa pe sensul opus de circulație.

În urma impactului, mașina condusă de tânărul în vârstă de 22 de ani a lovit un stâlp și a avariat alte două vehicule, care erau parcate pe trotuar.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, dar rezultatele au fost negative. Poliția face cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului rutier.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: Mediafax.ro



Comentarii
Inchide