VIDEO. Acest Audi RS6 Avant ar putea fi cea mai rapidă mașină de familie din lume

Autor: Daniel Samoilă 05 dec. 2021 Știri auto

În lumea auto s-a tot dezbătut care ar putea fi cea mai rapidă mașină din lume. Modelul Audi RS6 Avant ar îndeplini „cerințele” pentru acest „premiu” neoficial.

După cum probabil știți deja, actualul RS6 dispune de un V8 biturbo de 4,0 litri cu 592 CP și un cuplu de 800 Nm. Este o putere mai mult decât suficientă pentru o mașină de stradă și face din RS6 una dintre cele mai rapide mașini de familie. Totuși, așa cum se întâmplă întotdeauna, există unii care caută performanțe suplimentare, iar proprietarul acestui RS6 a vrut mai mult de la mașină așa că a fost modificat-o. În prezent mașina dezvoltă peste 1.000 de cai putere.

VIDEO

Audi RS6, cea mai rapidă mașină din lume?

Potrivit carscoop.com, RS6 a fost echipat cu turbocompresoare îmbunătățite, intercoolere noi și o tobă de eșapament realizată 100% din titan. Modelul poate produce peste 1.000 de cai putere.

Cu un cuplu de 1.050 Nm acest Audi RS6 modificat ajunge la 100 de km/h în doar 2,7 secunde și poate rula cu o viteză maximă de peste 330 km/h. Acesta ar putea fi cel mai rapid RS6 din lume și este localizat în California.

Pe lângă motorul modificat, Audi RS6 a primit și o serie de îmbunătățiri din punct de vedere vizual. S-a montat un kit de caroserie pentru a oferi un design unic pe partea frontală, praguri noi și bară de protecție pe spate.

De asemenea, mașina dispune și de un set de roți forjate de 22 de inchi. Și în interiorul mașinii s-au adus câteva modificări, inclusiv montarea unui volan din fibră de carbon cu lumini.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Youtube / Auditography



Comentarii
Inchide